dijous, 12 de desembre del 2013

LA CORBATA I LA BUFANDA



Hi havia una vegada un gos i un drac.
El gos era blanc amb una taca negra a l’ull dret, i li agradava molt  portar una corbata de ratlles vermelles i blanques.
El drac era verd, fort i sabia volar. Li sortia foc per la boca i fum pel nas.
El gos i el drac eren molt amics, i vivien en una cova. Un dia van decidir anar al castell on vivia ¡Un gran dinosaure!!! Llavors el drac diu al gos:  - Anirem volant per les muntanyes.
Va fer una gran tempesta, amb molta pluja i molt fred. El drac es refredà però com el gos portava la corbata no tenia fred i no li passà res. Però diu el gos: - Tinc una idea! Anem al poble aquest que hi ha al costat a buscar una bufanda.
A la primera casa que troben piquen a la porta i surt una dona.
-         Hola, -diu el gos i la dona contesta:
-         ¿Què voleu?
-         ¿Tens una bufanda? El meu amic s’ha refredat, mira!
La dona, al veure el drac va dir: - ¡AAHH! I es va espantar i va tancar la porta d’un cop. Això els passà altres vegades. Va dir el gos: - Tinc una altra idea!!! Tens que posar-te una  disfressa per no  espantar a la gent.
Diu el drac: - I com ho farem?
I els dos van anar a la botiga de disfresses. Quan arriben diu el propietari:  - Hola, quina bona disfressa de drac! Ells diuen: - Sí, sí, sí, molt bo ji ji ji!. Agafen la disfressa de noi i se’n van.
Ara ja podien continuar buscant la bufanda. Però el gos es va adonar d’una cosa: podrien haver-la comprat: una ¡BUFANDA!!! Però ara ja no tenien diners.
Van anar a l’última casa on vivia una velleta, van picar i van preguntar si tenia una bufanda i va dir la velleta: - És clar, esteu de sort, ara mateix he acabat  de fer-me’n una. Aquí la tens. - Gràcies -van dir els dos amics- Ara ja podem continuar.
El drac va portar el gos a la seva esquena volant. Quan va arribar  van veure al dinosaure i van dir: - ¿Vols ser el nostre amic? El dinosaure content va dir que si!!
I vet aquí un gos, vet aquí un dinosaure, aquest conte s’ha acabat.      ¡AMICS PER SEMPRE!!!
NATALIA RIVERO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada