dijous, 19 de desembre de 2013

UN TAP I UNA AMPOLLAHi havia una  vegada una ampolla que estava  plena d’aigua i un tap   de color groc. Un dia  una nena que  es deia  Raquel, va   comprar l’ampolla d’aigua  i  es  va beure  tota l’ampolla  d’aigua  i  va separar l’ampolla del tap i la  va llançar a las escombraries.
Els camions van passar i la  van portar a l’abocador. L’ampolla va  acabar en una part de l’abocador i el tap en una altra.
El tap i l’ampolla d’aigua  van seguir al seu camí.  A l’ampolla d’aigua la va trobar un còndor, i al tap una sargantana.
L’ ampolla es va trobar una caixa de croquetes congelades, la va agafar i la va llençar i el còndor va anar a buscar-la.
El tap es va trobar un mosquit, el va agafar i el va llençar. Llavors  l’ampolla  es va trobar  un minotaure i el tap un fènix. El tap va  llençar al fènix un ou i el fènix va anar a per l’ou. L’ampolla va trobar una corda i la va llençar, i el minotaure va anar a buscar-la. Llavors el tap i l’ampolla es van trobar, i,  vet aquí aquest conte que s’ha acabat.

Eric 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada